Test: Hliníkový rendlík s nepřilnavým povrchem Pentole Agnelli Al Black, ø 16 cm

Vybavte svou kuchyň nádobím, které při každodenním vaření používají i profesionální kuchaři. Pentole Agnelli Al Black je řada kvalitních nerezových nádob, které rozhodně nezklamou. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, který zaručuje jejich dlouhou životnost a odolnost proti vysokým teplotám.

Nepřilnavý povrch pro snadné vaření

Tento rendlík s nepřilnavým povrchem se hodí na všechny typy varných desek, a to včetně indukce. Charakteristický je vysokou tepelnou vodivostí, která při vaření ušetří spoustu energie. Navíc díky nepřilnavému povrchu se snadno uchovává a není třeba používat velké množství tuku při vaření.

Parametry Pentole Agnelli Al Black

Celková spodní tloušťka 10 mm, tloušťka stěn 5 mm, indukční disk 4 mm a feritická ocel 1 mm. Díky těmto parametrům se tato nádoba stane vaší spolehlivou pomocnicí při každodenním vaření.

Využití Pentole Agnelli Al Black

Tento rendlík s neprilnavým povrchem se hodí na přípravu různých druhů jídel, ať už se jedná o vaření rýže, dušení zeleniny, smažení kousků masa nebo přípravu omáček a polévek. Své využití najde také při pečení, například při přípravě různých dezertů.

Kvalitní materiály pro bezstarostné používání

Výhodou této nádoby je také její provedení z kvalitních materiálů, které umožňují její bezstarostné používání. Rendlink je vyroben z hliníku, který zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla a zároveň ho také udržuje déle. Nádoba je kromě toho odolná vůči oděru a má protiškrábavý povrch.

Zakoupit Pentole Agnelli Al Black

Pokud byste si i vy rádi pořídili tento kvalitní rendlík s neprilnavým povrchem, můžete jej zakoupit na stránkách www.nabyteklevneji.cz. Nabízí ho za skvělou cenu a při objednávce nad určitou částku navíc poštovné zdarma. Rendlink bude určitě příjemným příslovečným kamenem vaší domácí kuchyně, na který se budete těšit při každém vaření.

Příspěvek byl publikován v rubrice Media DESK a jeho autorem je Media DESK. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.